Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ SEX;

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ FEMALE CLICK-CLICK ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

 1.Η γυναίκα απο φόβο μην φανεί οτι θέλει πολύ το σύντροφο της ή μην φανεί ο έντονος ερωτισμός που κρύβει μέσα της , σπάνια παίρνει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει η ίδια την ερωτική πράξη.Με αποτέλεσμα η τραμπάλα του πάθους στη σχέση να γέρνει προς την πλευρά του άντρα και να χάνεται η ισορροπία.Άρα  πάρτε πρωτοβουλία!
  1. Χαλαρώστε...Όταν κάνεις sex με τον σύντροφο σου σταμάτα να σκέφτεσαι πως είσαι , πως νομίζει οτι έισαι , μήπως μπορούσες να ήσουν αλλιώς , τι θα κάνεις αύριο ,τι θα φάει ο σκύλος σου και όοολα αυτά τα άκυρα πράγματα.Συγκεντρώσου εκεί!
  2. Θεωρείς πολλές φορές πως για τον άντρα είναι μια μηχανική διαδικασία που προκύπτει απο τις ορμές του.Απογοητεύεσαι και φυσικά σου βγαίνει ως ψυχρότητα!Κάνεις λάθος λοιπόν! Οι άντρες μπορεί να είμαστε πιο ορμητικοί στο sex αλλά παρόλα αυτά νιώθουμε  αρκετά συναισθήματα!Απλά δώσε  χρόνο στον σύντροφό σου  και προκάλεσέ τον ώστε να στα δείξει !
  3. Πιστεύεις  πως οι άντρες πάντα μα πάντα θέλουν sex.Ένταξει εάν εξαιρέσουμε κάποιες ηλικίες που μπορεί και να ισχύει, στις μεγαλύτερες ηλικίες συμβαίνει πολλές φορές ,κυρίως  λόγω προβλημάτων της καθημερινότητας  , οι άντρες να χάνουν την όρεξη τους για σεξ.Παρόλα αυτά η έντονα σεξουαλική σκέψη είναι ακλόνητη!
  4. Ντρέπεσαι να  πεις τι θέλεις κατα τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ο σύντροφος σου είναι εκεί για να είσαι ΚΑΙ εσύ ευχαριστημένη συνεπώς καθοδήγησέ τον!
  5. Τον αντιμετωπίζεις με θυμό και υποψία όταν σου προτείνει κάτι νέο.Αρχίζεις να του λες ότι σε βαρέθηκε και οτι πια δεν του είσαι αρκετή.Λάθος!Όι άντρες έχουμε  ανάγκη απο αλλαγή ανεξαρτήτως απο σένα! Άκουσε λοιπόν τι έχει να σου προτείνει και σκέψου το καλά ....