Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ;


  1. Μείνε ο εαυτός σου!Εάν προσποιηθείς κάτι άλλο ώστε ο σύντροφός σου να σε θεωρήσει ιδανική αργά ή γρήγορα θα φανεί και τότε το τέλος είναι κοντά.
  2. Δείξε του ότι είσαι επιτυχημένη. Με την έννοια της ευτυχισμένης και της κατασταλαγμένης γυναίκας.Οι άντρες δεν θέλουν να είσαι μεμψίμοιρη , αγαπούν το δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα (πρόσεξε μην ξεπεράσεις τα όρια του δυναμισμού , τους φοβίζει!)
  3. Κάνε τον να πιστέψει ότι σε θέλουν πολλοί άντρες ( ακόμα και αν δεν ισχύει και τόοοσο πολύ).Οι άντρες είναι γνωστό ότι θέλουν και διεκδικούν πάντα αυτό που δεν μπορούν να έχουν ή αυτό που επιθυμούν  και άλλοι!
  4. Μην αφήνεις τον εαυτό σου . Η περιποίηση  θα πρέπει να συνεχιστεί και εφόσον περάσουν τα ντουζένια σας !
  5. Να είσαι θετική! Η θετική ενέργεια έλκει και άλλες θετικές σκέψεις και συνεπώς θετικά αποτελέσματα!
  6. Να τον κάνεις να ζηλεύει που και που....όχι με επιτηδευμένο τρόπο αλλά δείχνοντας έμμεσα  ότι σε θέλουν και άλλοι!
  7. Κράτα αποστάσεις! Είναι όμορφο να περνάς αρκετές ώρες με το σύντροφο σου ...αλλά αν υπερβάλλεις η φθορά θα έρθει γρήγορα...και δεν θα είναι εύκολο να την αντιμετωπίσεις τότε...
  8. Φροντίδα!Είναι η λέξη κλειδί για τους άντρες! Οι άντρες θέλουν να είσαι εκεί για αυτούς  και να τους το δείχνεις με πράξεις.Τα λόγια δεν τα αγαπούν τόσο...τις πράξεις πολύ!
  9. Κάντε νέα πράγματα μαζί , ασυνήθιστα, μοναδικά.Ένα ταξίδι , μια εκδρομή, μια τρέλα!
  10. Αναμνήσεις!Καμιά φορά είναι καλό να θυμίζεις έμμεσα στον άλλο ( χωρίς να του φανεί αιώνας) το παρελθόν σας.Είναι σαν ανανεώνεις τα θεμέλια της σχέσης, σαν να του θυμίζεις γιατί είστε μαζί , τι σας ενώνει!Προσοχή! Εάν στη σχέση δεν επικρατεί όντως η αγάπη τότε κινδυνεύει με αυτό τον τρόπο να διαλυθεί , γιατί πολύ απλά φαίνονται οι κάλπικες βάσεις της!