Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΧΙΑ!

   1.Εαν δεν θέλεις να αγοράσεις κάποιο ειδικό προιόν για να αποφεύγεις το σπάσιμο των νυχιών, μια καλή λύση είναι να ζεστάνεις λάδι και να βουτήξεις τα νύχια σου μέσα για 20 λεπτά.Αν τα νύχια σου έχουν αρκετά μεγάλη ευαισθησία το προτείνουμε ανά δύο μέρες.....


2.Εάν δεν θέλεις να αποδυναμώσεις τα νύχια σου σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα οι ειδικοί λένε οτι θα πρέπει να χρησιμοποιεί ασετόν το πολύ  1 φορά την εβδομάδα.

3.Εαν θέλεις να έχεις πολύ λαμπερά νύχια τότε άπλωσε μια μικρή ποσότητα βαζελίνη πάνω σε κάθε νύχι, περίμενε 20 λεπτά και μετά σιγά σιγά σκούπισε τη με ένα πανάκι.

4.Επίσης σε ότι αφορά τη διατροφή πλέον σημαντικός παράγοντας για γερά νύχια είναι οι βιταμίνες Β.Συγκεκριμένα ,βιταμίνες Β παίρνετε τρώγοντας σιτάρι, ψάρι και θαλασσινά γενικά, πουλερικά και κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, φασόλια και πορτοκάλια.

5.Όταν έχετε παρανυχίδες δεν θα πρέπει να τις πειράζετε γιατί μπορεί να μολυνθεί εκείνη η περιοχή.Μια λύση είναι να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο χλιαρό ώστε να μαλακώσουν και να φύγουν σιγά σιγά απο μόνες τους ή μέχρι να πάτε στον ειδικό!