Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΒΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ


Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές
  • Αν δεν έχεις προβλήματα στο δέρμα σου τότε μην βάζεις όλα αυτά τα καλλυντικά΄ως καλυπτικά και βάσεις. Θολώνουν το πρόσωπό σου και ας νομίζεις οτι είσαι πιο λαμπερή. Περιορίσου σε ένα make up το οποίο να βάζεις σε μικρή ποσότητα!
  • Το κονσιλερ να το βάζεις πάντα ταμποναριστα και ποτέ αλείβοντάς το κάτω απο το μάτι.Προσέχοντας να είναι ένας τόνος πιο ανοιχτή απόχρωση απο το υπόλοιπο δέρμα σου και να φτάνει μέχρι το ύψος της εξωτερικής σχισμής του ματιού!
  • Για να γίνει το βλέμμα σου πιο φωτεινό άπλωσε μια άσπρη σκια σε όλο το μάτι και μετά πάνω απο το καπάκι του ματιού με ένα μεσαίο πινελάκι άπλωσε μια πορτοκαλο-χρυσή σκιά ( σε μικρή ποσότητα)
  • Τα φρύδια είναι ένα απο τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας!Εαν θέλεις λοιπόν να τα επιμηκύνεις αρχικά βούρτσισέ τα ώστε να καταλάβεις ΑΚΡΙΒΩΣ το σχήμα τους.Στη συνέχεια στο ύψος που τελειώνει η κόρη του ματιού ( απο την εξωτερική πλευρά) μπορείς να αρχίσεις με ένα καφέ μολύβι να επιμηκύνεις το φρύδι δίνοντας ταυτόχρονα το σχήμα που θέλεις.Όταν έχεις τελειώσει αφαίρεσε με το τσιμπιδάκι τις περιττές τρίχες καθώς και τα υπολείμματα απο το μολύβι με μια μπατονέτα!
  • Για να γίνουν τα μάγουλα σου πιο sexy και το πρόσωπο σου να φανεί οτι έχει γωνίες τότε άπλωσε στο σημείο που μπαινουν μέσα τα μάγουλα ( κάτω απο το κόκαλο) ένα σκούρο ρουζ και πάνω απο αυτό ένα πιο ανοιχτό που θα φτάνει μέχρι και στο κάτω κόκαλο του ματιού!