Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ!

Ολες θέλουμε χείλια  ελκυστικά και ζουμερά ...χείλια που το  make up τους να κρατά όλη μέρα...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...;








Βήμα πρώτο: Προετοιμασία για τα  χείλη σας

 Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι το δέρμα σας φαίνεται πιο λαμπερό όταν  κάνετε απολέπιση και ενυδάτωση τακτικά. Η τακτική απολέπιση διώχνει  μακριά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφήνοντας μια λεία επιφάνεια στην οποία το  μακιγιάζ μπορεί να ''σταθεί'' πιο εύκολα. Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΕΕΙ << Τα χείλη σου μπορούν να απολεπιστούν  με τον ίδιο τρόπο  και θα παρατηρήσεις οτι έχεις   μια πιο ομαλή  και  λεία επιφάνεια να επεξεργαστείς  στη συνέχεια!>>.Ένας τρόπος που προτείνουμε είναι πάρεις μια οδοντόβουρτσα και με ήρεμες κινήσεις έχοντας απλώσει λίγο ελαιόλαδο πάνω σε αυτή να αφάιρέσεις τα νεκρά κύτταρα!
Για να αποτρέψετε το σκάσιμο ή ράγισμα  τα χείλη σας ΠΡΈΠΕΙ  να λαμβάνουν επαρκή υγρασία. Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με τη χρήση υψηλής ποιότητας  βάλσαμου ( για χείλια) μετά την απολέπιση, αλλά και  πριν από την εφαρμογή του  κραγιόν, lip gloss κλπ.
Το βάλσαμο  προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη σας και  χρησιμεύσει ως μια ομαλή, επίπεδη επιφάνεια για το κραγιόν σας.( το βρίσκεται κυρίως σε φαρμακεία)



Βήμα δεύτερο: Χρησιμοποιείτε πάντα Lip Liner

Όταν είστε σε  βιασύνη, μπορεί να έχετε  την τάση να αμελείτε τις λεπτομέρειες.Η Lip Liner  επένδυση είναι ένα γρήγορο τέχνασμα  που ποτέ δεν πρέπει να παραλείψετε. Με την εφαρμογή γραμμών στο άνω και κάτω χείλος είτε σε ουδέτερο τόνο ή σε ένα χρώμα που ταιριάζει στο  χρώμα των χειλιών σας, μπορείτε αποτελεσματικά να φωτίσετε τα χείλια σας , εμποδίζοντάς την'' αιμορραγία'' του κραγιόν  έξω από τα χείλια σας .


Βήμα τρίτο: Απλώστε κραγιόν σε λεπτές στρώσεις

 Στόχος σας θα πρέπει να εφαρμόζονται δύο πολύ λεπτές στρώσεις κραγιόν αντί για μία πολύ παχιά στρώση. Μόλις τα χείλη σας έχουν προετοιμαστεί  χρησιμοποιήστε ένα πινέλο χειλιών για την  επιφάνεια των χειλιών σας . Αφήστε περίπου ένα λεπτό για κάθε στρώση χρώματος , ώστε  να στεγνώσει , και στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία.



Βήμα τέταρτο: Σκουπίστε το χρώμα σας

Χρησιμοποιώντας ένα πολύ λεπτό σφουγκαράκι, στεγνώστε προσεκτικά τα χείλη σας. Ο στόχος σας είναι να απομακρυνθεί η ενδεχόμενη περίσσεια κραγιόν. Για ακόμα ισχυρότερη λάμψη και διάρκεια τοποθετείστε μια ελαφριά σκόνη στα χείλη σας ( διαφανή πούδρα), αφότου έχετε τοποθετήσει και την τελευταία στρώση κραγιόν!



Βήμα πέμπτο: Προσθήκη Gloss για πρόσθετη λάμψη 

Αυτό θα ενισχύσει τόσο το χρώμα  αλλά και θα προσθέσετε μια ασύγκριτη λάμψη στο χαμόγελό σας. Μπορείτε εύκολα να ξανά-glossάρετε  τα χείλη σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να έχετε ένα διαρκώς  φωτεινό χαμόγελο! Προσοχή να μην είναι μεγάλη η ποσότητα του gloss γιατί κάνει τα χείλη να δείχνουν μικρότερα!